Hälsosamt med hembakat? sen när, nu?
Man lär sig så otroligt mycket på ett nytt jobb, den mest använbara och schysta informationen jag fick igår var något som idag snart satt mig i bruk och baka morotskaka. Isället for socker finns det något som heter Agave. Istället för socker men minst lika sött men mycket nyttigare och batter för kroppen! Det är tre gånger sa starkt som socker och är dämed väldigt drykt. Jag blev helt till mig över upptackten, vill egentligen dela med mig till alla i världen som inte visste detta! Jag kopte det idag och kan knappt inte vänta på att få sätta igång att baka. Så klart är den ekologisk och kostade mig ca 45 kr med 250 ml från Holland.
Finns på nätet tex på www.grongava.se/
Återkommer om hur det smakade! Hoppas hoppas hoppas! jag alskar bakverk! (o ja jag har forsokt fixa med å ä ö, men vad drygt det e att klistra och fixa, tangentborg ar pa ingang…nu blev jag less pa det sorry!).